Alarma Auto

  • Piese Auto online:
  • 36   1 - 20
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Astra J este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. Ac... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Astra H este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. Ac... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Insignia este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. A... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Vectra C este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. A... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Zafira B este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. A... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Corsa D este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. Ac... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
Sistemul de securitate CAN OEM Viper 3902V pentru Antara este un sistem revolutionar in materie de alarme auto deoarece se conectarea prin single wire direct pe magistrala CAN a masinii dvs si foloseste telecomanda originala a acesteia. Ace... Detalii »
Categorie: Sisteme De Securitate Viper
VIPER 5906 RESPONDER HD SST Alarma auto cu pornirea motorului din telecomanda; Raza de actiune de pana la 1 6 KM Beneficii principale: Pornirea motorului din telecomand? Pe timp de iarn? înc?lze?te interiorul ma?inii ?i dezghea?? geam... Detalii »
Categorie: Alarme Auto
Caracteristici generale Alarma auto Discovery CL5650R ... Detalii »
Brand: Discovery   Categorie: Alarme Auto
Caracteristici generale Alarma auto Discovery RC93 ... Detalii »
Brand: Discovery   Categorie: Alarme Auto
Alarma auto DISCOVERY 500 este compusa din 3 componente principale: unitatea centrala tranceiver-ul si pager-ul bidirectional. Unitatea centrala se monteaza in interiorul habitaclului. Dupa instalare aceasta controleaza de la distanta prin ... Detalii »
Brand: Discovery   Categorie: Alarme Auto
Caracteristici generale Alarma auto Pyle PWD 901 pager Alarmele auto Pyle va ofera siguranta ca la orice tentativa de efractie veti fi avertizat imediat. Avand o raza mare de actiune alarmele Pyle sunt o solutie pentru orice tip de masina.... Detalii »
Brand: Pyle   Categorie: Alarme Auto
Caracteristici generale Alarma auto Pyle PWD 701 senzor de soc modul comfort Specificatii tehnice: Alarma auto Senzor de soc cu preavertizare Comanda inchidere centralizata Blocaj motor in modul armat Deschidere de portbagaj (optional) Rid... Detalii »
Brand: Pyle   Categorie: Alarme Auto
Caracteristici generale Principalele beneficii ale sistemului de securitate Avital 3100 sunt: 1. Telecomenzi cu 3 butoane Telecomenzile Avital cu 3 butoane vă permit acţionarea sistemului de securitate. 2. Senzor de şoc dublă zonă Stin... Detalii »
Brand: Avital   Categorie: Alarme Auto
Descriere speciala Armare silentioasa Sistemul de alarma are o functie speciala de armare silentioasa care opreste sirena in caz de alarmare foarte utila in momentele cand nu doriti sa fiti deranjat de alarme false cauzate de tunete zgomote... Detalii »
Brand: Pni   Categorie: Alarme Auto
Descriere: Pornesti motorul masinii fara a iesi din casa Prin simpla actionare a pornirii motorului de la distanta iarna gasesti masina incalzita si geamurile dezghetate fara guturai in drum spre gradinita. Iar vara gasesti aerul conditiona... Detalii »
Brand: Viper   Categorie: Alarme Auto
Detalii Bazat pe o experiență de peste 20 de ani pe sistemele de alarmă DEFA rămâne unul dintre liderii de piață în Europa ! Complet nou modelul DVS90 este cel mai inteligent sistem de alarm ă auto din lume ! Sistemul de ... Detalii »
Brand: Waeco   Categorie: Alarme Auto
Descriere: Carguard CAR002 alarmează la deschiderea neautorizată a oricăror uşi sau a capotelor motor sau portbagaj. Aceasta are un senzor de şoc cu 2 zone (cu sensibilitate reglabilă) Cu comanda închiderii centralizate Cu telec... Detalii »
Brand: Carguard   Categorie: Alarme Auto
Descriere: Carguard CAR001 alarmează la deschiderea neautorizată a oricăror uşi sau a capotelor motor sau portbagaj. Aceasta are un senzor de şoc cu 2 zone (cu sensibilitate reglabilă) Comanda închiderii centralizate Telecomand... Detalii »
Brand: Carguard   Categorie: Alarme Auto
Descriere: CARGUARD G7050 este un sistem de securitate auto inteligent care asigura protectia autovehiculului folosind protectie anti-soc protectie la pornirea motorului protectie la deschiderea usilor capotei si a portbagajului. PAGER &ici... Detalii »
Brand: Carguard   Categorie: Alarme Auto
  • Piese Auto online:
  • 36   1 - 20